🎤📸🪴 Uke 11 🚜🎞🕴

Willy og Mugisho på veien, konseptbilder for Phrase og etterarbeid fra photoshoot i Stryn.

I uke 11 har vi begynt på etterarbeidet fra Moods of Norway sin photoshoot på Hopland utenfor Stryn. Vi håpet på vår, men Vestlandet ga oss to til tre og en halv årstider i løpet av dagen. Noen morsomme vårbilder i snøen ble det, men løsningen ble å trekke seg in på gården og i loven. Bildene blir fortløpende postet på Moods sin Instagram.

Ferdinand tok bildene og jobbet med etterarbeidet i photoshop

Mugisho og Willy har gjort unna Oslo og Viken på sin DKS turné. Neste stopp er Brønnøysund og to uker i Nordland. DKS Høst 2023 og starten av 2024 er i planleggingsfasen samtidig som det blir laget mye ny musikk. Du kan se utdrag av konserten og dokumentaren ”Høre Hjemme” på NRK TV. Med på turneén er Lars Takla på trommer, Edvard Synnes på keys, Stian Sagholen på lyd og Espen Helvin på lys.

Bilder av Magnus Gulliksen


Vi kommer til å jobbe tett med Sonic Labels og Phrase fremover som blant annet har laget og distribuerer merkevarene The Gilli og Fliteless. Her har vi gått inn og utformet en brand strategi på hvordan vi tror at merket kan løftes videre. Håper dere ser masse av de fremover, for da har vi gjort noe rett 😉 Her skal vi ta bilder, filme, utforme et 3D konsept og jobbe med sosiale medier. Vi gleder oss, det blir spennende!

Alle bilder er tatt av Magnus Gulliksen


I studio har vi tatt e-com foto og packshots for Phrase, Ferner, Brynje, Moods og vært på lokasjon for Feelgood TV for å ta stillbilder til Praktisk Info med Jon Almaas. Jepp, vi kjeder oss ikke! 🙂

e-com, fliteless, foto, Gilli, konseptbilder, modellfoto, moods of norway, Mugisho, packshots, photoshop, phrase, produktbilder, reklamefoto, sonic label, stillbilder, Willy

//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *