Mugisho – Coming Home

Coming Home av Mugisho

Mugisho Nhonzi (født 01.04.1993) er kjent for mange i musikkbransjen som produsent og artist. Mugisho er født i Kongo og kom til Norge når han var 4 år. 25.februar 2022 slapp Mugisho Og det er nettopp denne historien vi skal mer innpå. Mugisho har gjort mye kommersielt. Produserer for blant annet Madden, Clara Mae og Kamara, turnerer sammen med Jarle Bernhoft og har stått på scenen på VG-lista og X-Games. 

“Coming Home” handler om at en ikke skal være han som gikk glipp av sin egen historie fordi man var for redd. «Bestefar, jeg kommer hjem igjen en dag snart». 

Å komme til Norge som flyktning i en såpass ung alder, at en ikke husker noe fra hjemlandet sitt har gjort at Mugisho har vokst opp med å ha et ambivalent forhold til sitt eget hjemland. Stolt over hvor han er fra, men samtidig mange negative ting som han forbinder hjemlandet sitt med. Dette har gjort at det har vært mangel på et bånd til sine røtter og at han ikke har følt på en nødvendighet eller lyst til å reise tilbake for å se hvor man kommer fra. Først nå, i voksen alder, har denne lysten begynt å sette seg dypere under huden hos Mugisho. 

Mugisho startet sin musikkarriere hos Warner Music i 2016. Etter 4 år som artist og produsent hos Warner var Mugisho veldig motivert for å jobbe med prosjekter som betyr mye for han og som kunne gi noe av verdi tilbake til sine lyttere. De første prosjektene han produserte etter avtalen med Warner var ‘’Leve’’, ‘’En bønn’’ og ‘’Naamini’’ sammen med sin bror Willy. 

I 2021 bestemte Mugisho bestemt seg får å danne sitt eget selskap sammen med et lite team med fokus på noen få artister som Mugisho tror kan være et positiv tilskudd til norsk og internasjonal musikk. ‘’Jeg gleder meg til å lansere dette prosjektet som forhåpentligvis blir et friskt pust i den etablerte musikkbransjen, der de kreative kan eie mer av sine rettigheter, ha mer frihet, kreativ kontroll og ta mer ansvar med et team som følger tett på’’. 2022 blir et spennende år med øynene rettet mot produksjon for spennende artister, etablere eget selskap og solo prosjektet Mugisho. Sammen med Orkestra skal Mugisho gi ut flere sanger i 2022!

Hør Coming Home på Spotify her

Mugisho YouTube-channel:

https://www.youtube.com/c/MugishoMusic/featured

Instagram:

https://instagram.com/mugishoofficial?igshid=1qu4rr140l2dj

Running With Angels:

Leve:

En Bønn:

Naamini:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3KRCoMtReqUVKI38p5aWHw?si=s6SQiznPSq-j639vThOgug

Instagram:

https://instagram.com/mugishoofficial?igshid=1qu4rr140l2dj

Mugisho

//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *