November på ett minutt (ca)

I November så har det skjedd en del og vi har dratt ut noen av høydepunktene!

Mugisho har vært i Sør-Korea i regi av Warner Chappell. Chappell har nylig signert en avtale med Mugi der de har stor tro på at han kan produsere k-pop og fra det vi har hørt, så virker det lovende.

Ferner Jacobsen og Elle holdt sin første liveshopping og vi fikk dokumentere prosessen. Live shopping er et artig konsept som vi (gamle) har sett før, i et annet format. Det kan minne mye om tv shop, men her slipper du å ringe inn og du får ikke skarpe kniver eller en magre trener med på kjøpet… Det var gøy, intenst og ikke minst mange gode tilbud! Dette kommer vi til å se mye mer av fremover i sosiale medier.

På produktfoto har det vært aktivitet både dag og kveld/natt! Med blant annet foto og produktfoto for Amundsen Sport, Ferner Jacobsen, Apotek 1, Wenaas, Iben og Tufte. Våre nye freelancere har virkelig blitt kastet ut i det og de har tatt utfordringen på strak arm! Produktfoto er vårt melk og brød, selvom vi prøve å skalere opp på andre områder og bistå merkene på enda mer.

Gusterud Vestlandshus har bygget nye boliger og hytter, så Ferdinand var ute på Location med dem.

Jeg ble spurt av en gammel fotball kamerat og nå pedagog på Akademiet om å komme å holde et foredrag om inspirasjon og motivasjon. Først av alt, kudos til Akademiet som dedikerer en hel måned på å inspirere sine elever. Dette tror jeg skolen og samfunnet kommer til å få igjen for. Jeg tok med Psykologi X som har en mastergrad i Psykologi og en veldig spennende TikTok profil på dette. Vi kommer til å dele mer av dette foredraget.

Musikeren Sindre Steig har vært mer 3D kunstner dette året. I oktober lagde han sceneshowet til Blåsemafian og nå er han snart i mål med å lage 3D grafikken til dems kommende album, som blir helt spinnvillt!

Preprod lokalet vårt kan brukes til så mangt og nå har det vært filminnspilling der for Shell og ST1.

Vår nettside kommer til å få en del nye kategorier og gjennomgå flere forandringer de neste månedene. Håper dere synes den blir enda mer spennende og informativ.

Om dere lurer på noe eller vil komme i kontakt er det bare å sende meg en mail på nader@orkestra.no

Vi snakkes!

Preprod, Vlog

//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *