Nyhetsbrev Mars

Orkestra Studio 📸

Studio er fylt til randen og vi har tatt grep! Vi har startet prosessen med å kartlegge nye fotografer og er allerede i gang med å knytte til oss nye mennesker. Innen kort tid vil vi kunne levere mer effektivt og ha muligheten til å takke ja til flere oppdrag. Dette ser vi frem til! Om du har noen som kunne passet hos oss, ikke nøl med å ta kontakt.

I tillegg til masse aktivitet i studio har vi vært litt på farten denne måneden med tur til Marbella sammen med gjengen fra Moods og streaming oppdrag fra Viken Folkehøgskole

I tillegg har vi laget musikkvideo for Mugisho for ‘’Running with angels’’ som du kan se her!

Temperaturen kunne vært bedre…

Orkestra Music 🎙

Mye av mars måned gikk til å ferdigstille sistnevnte låt, men også til å forberede neste slipp. Det slippet kom faktisk i natt og vi kan meddele at den har blitt listet på P3.

‘’Sjao deg igjen’’ av Sindre Steig er nå ute på alle plattformer

Her har Sindre fått god hjelp av Rak Marie og Mugisho, vi digger den! Håper du gjør det også!

Sindre har et nytt sound som gjorde at vi måtte tenke nytt på visuals og branding

Orkestra Brands 👨🏻‍💻

Det tikker og går med utgivelser av podkasten vår Best med Babba

I tillegg har vi lagt en ny slagplan med Seal som lager custom graverte sølvringer. Her kommer det flere spennende samarbeid fremover. Første custom som blir laget er av vår egen kunstner Erik Bergan. Den blir lagt ut for bestilling ila mars måned. Om du har en ide på gravering av ring er det bare å ta kontakt! Her har du mulighet til å tjene penger på ditt eget design også 💰

Orkestra Art 🖼

Produksjonen går som bare det! Nå har faktisk Kuljo også kommet i posisjon til å si opp sin deltidsstilling for å satse på kunsten. Det er få ting som gjør oss mer glad enn at våre partnere kan satse på drømmen sin. Erik har fullbooket 3 måneder frem i tid og har mer pågang en noen gang. GØY!

I tillegg til å gi ut musikk så er Sindre Steig i full sving med sin 3D produksjon. Han og Kuljo er i gang med å se på flere prosjekter rundt NFT, visuals for artister i tillegg til egne prosjekter.

Håper du fant noe interessant her 🙂 Vi vil også benytte anledningen til å si god helg og god påske. 🐣

Vennlig hilsen Sveinung, Ferdinand, Mugisho & Nader ⭕️

Nyhetsbrev

//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *