Orkestra studio

Orkestra Studio er et av Norges mest effektive og fremgangsrike fotostudio. Med flere studioer og et preproduksjon lokale, er mulighetene mange! Vi tilbyr profesjonelle tjenester til alle bedrifter, bransjer og profiler som ønsker produktfotografering, annen foto, video og visuell utforming til feks. e-commerce/netthandel, SoMe og kampanjer.

Med lang erfaring og bred kompetanse, kan vi hjelpe deg med videreutvikling av ditt brand, skreddersy løsninger og utføre arbeidet.

TJENESTER

For å designe og utvikle et brand er et visuelt uttrykk helt essensielt. Orkestra Studio jobber med flere aspekt innen visuell utforming. Nedenfor kan du lese mer om noe av det vi kan tilby ditt brand. 


PRODUKTFOTO

I en stadig økende netthandel, er bilder i nettbutikk og sosiale kanaler blitt svært viktig. Kvalitetsbilder øker engasjementet og gir en forlenget levetid på nett. Å koste på seg gode bilder, vil lønne seg selv i det lange løp.


Location

Storytelling er en viktig del av branding og for potensielle kunder til å bli bedre kjent med din merkevare. Den perfekte muligheten er på location! Vi kan være med fra moodboard til location eller om dere har spesifikke ønsker.

VIDEO

Med topp utstyr og kompetente fotografer, kan vi produsere korte snutter til sosiale medier eller større produksjoner som kortfilmer og musikkvideoer. Har du en idé?


This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841426442553033.

Orkestra studio