ORKESTRA STUDIO

Orkestra Studio er et av Norges mest effektive og fremgangsrike fotostudio. Med to studioer og et preproduksjon lokale, er mulighetene mange! Vi tilbyr profesjonelle tjenester til alle bedrifter, bransjer og profiler som ønsker fotografering og film til feks. ecommerce/netthandel, SoMe og kampanjer. Med lang erfaring og bred kompetanse, kan vi hjelpe deg med videreutvikling av ditt brand, skreddersy løsninger og utføre arbeidet.

Bestill gratis produktfotografering av 2 produkter i dag!

 

Kvalitet: Kvalitetsbilder øker engasjementet og gir en forlenget levetid på nett. Å koste på seg gode bilder, vil lønne seg selv i det lange løp.

 

Presentasjon av butikken din: Produktfoto er viktig for å vise det du har i nettbutikken. I tillegg får du også presentert butikken din.

 

Flere vinkler og detaljer: Med produktfoto vises produktet fra ulike vinkler og helt nært for å få frem detaljer. Det er viktig for at kunden skal få en følelse av produktet og for kjøpsavgjørelsen.

 

Fornøyde kunder: Med flere års erfaring innen foto, lyssetting, redigering og mengder med gode tilbakemeldinger, er vi trygge på at vi leverer det kunden forventer. Ofte er det de små detaljene i kvalitet, passform og farger som avgjør om kunden er fornøyd eller ikke.

 

Skaff deg et forsprang: Du tenker sikkert at produktet ditt er enestående. I virkeligheten finnes det millioner av produkter som har de samme egenskapene eller funksjonene som ditt. Trikset er å få bildet til å snakke for seg, ved å være mer bevisst på detaljer enn konkurrentene dine. Med profesjonelle produktfoto får du denne fordelen og dette forspranget.

 

Bygger brandet ditt: Et bilde er ikke en korttidsplan, men en langsiktig løsning som kan gjøre bedriften din ledende i markedet. Ved konsekvent å bruke profesjonelle produktfotografier av produktene dine over tid, forteller du at bedriften din er profesjonell, verdsatt, kvalitetsbevisst, mangfoldig og innovativ. Med det forstår kundene at bedriften din er opptatt av deres preferanser og vil imøtekomme dem på best mulig måte.

ContACT US