Willy – Déjà Vu

Released: 17.06.22

For å høre DÉjÀ VU, trykk her 💜

Willy Nhonzi født 14.01.1995 er et friskt pust til hiphop i Norge med sine lyriske evner og bredden til å beherske flere stilarter, noe hans tidligere slipp kan vise til. Med hans storebror Mugisho (kjent for mange som artist og produsent) som produsent, slipper Willy sin andre singel ‘’Déjà Vu’’. 

Willy og Mugisho slapp sitt første prosjekt sammen i 2020 ´´Leve´´ som vant Edvard prisen som årets utfordrer og åpnet 3 x Gullrute nominerte ‘’Hev Stemmen’’. De fulgte opp med ´´En Bønn´´ og ‘’Naamini’’ i deres trilogi. Sammen er de også godt i gang med dokumentar innspillingen ‘’Høre Hjemme’’ som skal bli distribuert av NRK skole. I år har de også vært på veien gjennom DKS som vil fortsette ut i 2023.

Déjà vu er en kjærlighetshistorie om å stå i gjennom de gode og dårlige dagene for å komme sterkere sammen ut av det og ignorere støyet rundt forholdet.

Willy leker med flere sjangere i denne låten der inspirasjonen er hentet fra både pop, hiphop og afrobeat med en vibe som passer det urbane og norske lydbilde. 

Willy har vokst opp i en familie med mye musikk og har vært musikalsk aktiv hele livet, men de siste årene har han satset på å etablere seg som en hiphop artist i Norge. Det er flere prosjekter som ferdigstilles i skrivende stund og vi gleder oss til å dele flere slipp med dere hyppig i tiden fremover.

Foto: 𝐄𝐔𝐆𝐄𝐍𝐄 𝐄𝐁𝐄𝐍-𝐄𝐙𝐄𝐑

Cover av Eugene Eben- Ezer

Leve:

En Bønn:

Naamini:

Spotify: 

Instagram:

https://www.instagram.com/wilnho/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCjBmnmZWhK__9oZBrqFJFlw

Willy

//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *